Måltider

Ny og delikat spisesal med servering av næringsrike og smakfulle måltider.

Se våre åpningstider her.


Dagens middag

Middagen serveres fra buffèt.
To hovedretter med tilbehør, salatbar, dessert og kaffe er inkludert i prisen.
Her kan du forsyne deg så mye og så ofte du vil av både mat og drikke.
Pris kr 145,00

Take Away
Dagens middag selges også som Take Away.
Pris kr 95,00

 uke 21

Mandag
Frokost: Pannekaker.
Dagens pasta: Pasta Salsichia.
Dagens suppe: Champignon suppe.
Dagens kjøtt: Pølsegrateng med kokte poteter.
Dagens Fisk: Lettsaltet torsk på italiensk vis med kokte poteter.
Dagens Dessert: Div desserter.
Salatbar1: Ratatouille.
Salatbar2: Stekt grønnkål med hvitvinseddik og cummin.

Tirsdag
Frokost: Kjøttboller med stekte poteter.
Dagens pasta: Fussili Quattro fromaggi.
Dagens suppe: Minestrone suppe.
Dagens kjøtt: Kylling alla Italia.
Dagens fisk: Mexicansk Panert sei med stekte potetbåter serveres med amerikansk blanding og remulade.
Dagens Dessert: Sjokoladekake.
Salatbar1: Potetsalat.
Salatbar2: Gresk salat.

Onsdag
Frokost: Eggerøre med bacon.
Dagnes pasta: pennette arabiata.
Dagens suppe: Linse suppe.
Dagens kjøtt: Italienske kjøtt boller med tomat sause serveres med kokte poteter.
Dagens fisk: Bakt laks med dill og sitron serveres med kokte poteter og asparges.
Dagens dessert: Pannecotta.
Salatbar1: Gulrot salat.
Salatbar2: Ratatouille.

Torsdag:
Frokost: Bønner og pølser.
Dagens pasta: nugetti pesto.
Dagens suppe: Grønsaks suppe med brolotti bønner.
Dagens kjøtt: Kebab med pita brød serveres med stekte båt poteter og kebabdressing.
Dagens Fisk: Sprøbakt fisk med kokte poteter serveres med remulade og kokte erter.
Dagens dessert: Gele med vaniljesaus.
Salatbar1: Stekt grønnkål.
Salatbar2: Mais.

Fredag:
Frokost: Pytt i panne.
Dagnes pasta: penne Funghi.
Dagens suppe: Fiske suppe.
Dagens kjøtt: Kyllingfilet med stekte grønnsaker serveres med stekte poteter og sjampinjong sause.
Dagens fisk: Fiskepudding med karri sause serveres med kokte poteter og grønnsaker.
Dagens dessert: Tilslørte bondepiker.
Salatbar1: Jalapenos.
Salatbar2: Couscous.

Lørdag:
Frokost: Eggerøre med bacon.
Dagnes pasta: Pennete arrabiata.
Dagens suppe: Blomkål suppe.
Dagens middag: Biffsnadder med stekte båt poteter og bernayse .
Dagens dessert: Is.
Salatbar1: Nudler .
Salatbar2: Sjampinjong.

Søndag:
Frokost: Stekte egg med bacon.
Dagnes pasta: penne al forno.
Dagens suppe: champignon suppe.
Dagens middag: Svinesteik med hasselbakte poteter serveres med brun sause og stekte grønnsaker.
Dagens dessert: Iskrem.
Salatbar1: Stekt grønnkål.
Salatbar2: Mais.

Catering

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner