Måltider

Ny og delikat spisesal med servering av næringsrike og smakfulle måltider.

Se våre åpningstider her.


Dagens middag

Middagen serveres fra buffèt.
To hovedretter med tilbehør, salatbar, dessert og kaffe er inkludert i prisen.
Her kan du forsyne deg så mye og så ofte du vil av både mat og drikke.
Pris kr 145,00

Take Away
Dagens middag selges også som Take Away.
Pris kr 95,00

 

Uke15

Mandag
Frokost: Pannekaker
Dagens pasta: Pasta med bønner Ditalini
Dagens suppe: Blomkålsuppe
Dagens kjøtt: Svinesteik og gryte serveres med poteter/ris brun sause og grønnsaker.
Dagens Fisk: Sei frut di mare med kokte poteter
Dagens Dessert: Tilslørte bondepiker.
Salatbar1: Nudler
Salatbar2: Sjampinjong

Tirsdag
Frokost: Kjøttboller med stekte poteter
Dagens pasta: Pipe Rigate alla salsiccia Piperigate
Dagens suppe: Minestrone suppe
Dagens kjøtt: Stekt flesk med tomatbønner og kokte poteter
Dagens fisk: Torsk putineska serveres med båtpoteter.
Dagens Dessert: Fromage
Salatbar1: Marinert sjampinjong
Salatbar2: Potetsalat

Onsdag
Frokost: Eggerøre med bacon.
Dagnes pasta: Pasta Carbonara Penne.
Dagens suppe: Linse suppe.
Dagens kjøtt: Okse steik serveres med stekte grønnsaker og brun sause.
Dagens fisk: Bakt laks serveres med båtpoteter og remulade.
Dagens dessert: Kokkens valgfri kake.
Salatbar1: Gresk salat.
Salatbar2: Gulrotsalat.


Torsdag:
Frokost: Bønner og pølser.
Dagens pasta: Pasta Pesto Gnocchetti rigati.
Dagens suppe: Cannellini bønne suppe.
Dagens kjøtt: Kyllinglår med ris serveres med stekte grønnsaker og bbq sause.
Dagens Fisk: Rødspette med erter serveres med kokte poteter og remulade.
Dagens dessert: Valgfri kake.
Salatbar1: Ratarouille.
Salatbar2: Stekt grønnkål .
Lunsj Condotte Take away25personer: Stekt laks med pommes frites og grønnsaker.


Fredag:
Frokost: Pytt i panne
Dagnes pasta: Arabiata Sedanini
Dagens suppe: Minestrone suppe
Dagens kjøtt: Lammestek med båtpoteter og brun sause.
Dagens fisk: Bakt uer serveres med poteter og bakt artisokk.
Dagens dessert: Mocca mouse
Salatbar1: Mais
Salatbar2: Jalapenos
Lunsj Condotte Take away25personer: Tortellini


Lørdag:
Frokost: Eggerøre med bacon.
Dagnes pasta: Pasta Boulognes
Dagens suppe: Kyllingsuppe.
Dagens middag: Bakt laks med broccoli og blomkål serveres med rømme og poteter.
Dagens dessert: is.
Salatbar1: Couscous.
Salatbar2: Blomkål med ravigote.

Søndag:
Frokost: Stekte egg med bacon.
Dagnes pasta: penne Quatro fromagi
Dagens suppe: Champignon suppe.
Dagens middag: Sei frutdimare
Dagens dessert: Iskrem.
Salatbar1: Stekt grønnkål.
Salatbar2: Mais.

Dem forskjellige tider til Condotte. 
Mandag til Lørdag:
Lunsj: 11.45-12.45 og 14.15-14.20
Middag: 18.30-20.30 og 22.15-22.20
Disse tidene skal det være nok mat og pasta og nylaget pasta.

Søndag:
Lunsj: 12.00-14.00
Middag:19.00-20.30
Disse tidene skal det være nok mat og pasta og nylaget pasta.

Catering

 

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner